<< Terug

Gepubliceerd op 20 mei 2024

U zoekt een bedrijfsuitje om uw medewerkers of klanten te verbinden, te motiveren of te bedanken? We bieden u het bedrijfsuitje waar alles bij elkaar komt. Tijdens een zeiltocht met één van onze zeilschepen bieden we u actief buiten zijn, onder ontspannen omstandigheden de horizon verleggen en gemeenschappelijk genieten van een ongedwongen atmosfeer.
 

Header Betriebsausflug

Maar het organiseren van een bedrijfs- of personeelsuitje kan een uitdaging zijn. Begin daarom op tijd, plan zorgvuldig en met aandacht voor de details, dan verzekeren we u dat iedereen een geweldige tijd heeft en dat de activiteit bijdraagt aan teambuilding en de algehele werkcultuur. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen om een succesvol uitje voor uw medewerkers of klanten te organiseren.
 

1. Bepaal de doelstelling

Banjaard-27

Allereerst is het belangrijk om de doelstellingen van het uitje vast te stellen. Wilt u de teamgeest versterken, de communicatie verbeteren, de band met uw klanten versterken, uw medewerkers belonen voor hun harde werken of gewoon even ontspannen en plezier hebben? Wat ook de doelstellingen zijn, aan boord van onze schepen bent u aan het juiste adres. Sportief, avontuurlijk, ontspannen, lekker eten en gezelligheid, of zelfs een weekendje weg.
Tip: het is ook een goed idee om input van collega’s te vragen om er zeker van te zijn dat de activiteit breed gedragen wordt.
 

2. Bepaal wie er mee gaat

Wanneer u de doelstellingen voor het uitje heeft bepaald, kunt u de grootte en samenstelling van de groep vastleggen. Gaat u met een klein team, bijvoorbeeld het MT. Of vindt het uitje plaats met een grotere groep van verschillende afdelingen. 

3. Bepaal het budget

Net als de groepsgrootte is het budget een belangrijke factor bij het bedrijfsuitje. U moet bij de planning rekening houden met de kosten van het schip, vervoer, eten en drinken en eventuele extra’s. En duidelijk budget helpt richting te geven bij de keuze van het schip.

4. Bepaal de duur van het uitje en prik een datum

Ten tweede is het belangrijk om een geschikte datum te kiezen. Houd rekening met de beschikbaarheid van alle medewerkers en vermijd drukke periodes op het werk. Overweeg ook praktische zaken zoals vervoer van en naar de afvaarthaven en eventuele overnachtingen als het uitje verder weg is of langer duurt dan een dag.

Vliegende_Hollander_-_Plezier

5. Communiceer duidelijk de details van het uitje

Zorg voor een gedetailleerde planning en communicatie. Maak een planning van de dag / dagen en zorg ervoor dat iedereen op de hoogte is van het programma. Vergeet niet om rekening te houden met speciale dieetwensen of andere behoeften van de deelnemers. De te zeilen route is altijd afhankelijk van de weers- en windomstandigheden. Het is dus belangrijk om flexibel te blijven en eventuele onverwachte situaties samen met de bemanning snel op te lossen. 

6. Maak er een onvergetelijk uitje van!

Tenslotte één van de belangrijkste punten: maak er een onvergetelijke dag van! Voor het versterken van het teamgevoel, maar ook voor een leuke herinnering raden we u aan de hoogtepunten vast te leggen. Hoe vindt u hier. 
Tip: Evalueer na afloop het uitje bij de deelnemers, zodat u bij een volgend uitje nog beter kunt inspelen op de wensen en behoeften van uw collega’s of klanten.

Wanneer u bovenstaande stappen volgt, kunt u een bedrijfsuitje organiseren dat niet alleen leuk en ontspannend is, maar ook bijdraagt aan een betere samenwerking en een positieve werksfeer.
Inspiratie voor een bedrijfsuitje vindt u op onze website (https://www.frisian-sailing.com/bedrijfsuitje-zeilen-ijsselmeer-waddenzee).
Wij denken graag met u mee over de invulling van een unieke dag of meerdaagse verblijf aan boord. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.